Franchisetagare till Svensk Fastighetsförmedling Marbella

Som en av Spaniens mest solsäkra platser har Marbella gjort sig känd för sina lyxiga stränder, exklusiva marina och eleganta golfbanor. Här hittar vi charmiga gamla stan med sina vitkalkade hus, trendiga restauranger och ett pulserande nattliv, vilket ger dig som franchisetagare möjligheten att arbeta med ett brett utbud av bostäder samt en både nationell och internationell marknad av köpare och säljare.

Nu söker vi nya Franchisetagare till vår bobutik i Marbella!

DIN NÄSTA UTMANING
Nu söker vi dig som vill driva vidare vår bobutik i Marbella. Som franchisetagare hos oss representerar du ett tryggt och kvalitativt varumärke för kunderna. Du erbjuds unika förutsättningar för att lyckas. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder i både Sverige och Spanien. Som en ledande mäklarkedja kan Svensk Fastighetsförmedling erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Som Franchisetagare kan du både ta dig an utmaningen ensam eller starta tillsammans med andra.

VEM SÖKER VI
Som Franchisetagare behöver du vara kreativ och driven – både i affären och i lagbyggandet. Du kommer att arbeta självständigt med att driva och leda din bobutik. Det innebär att du bland annat ansvarar för det löpande arbetet på kontoret, bemanning, lokala marknadsföringskampanjer, lokaler, personal och allt annat som får bobutiken att fungera. Vi ser det därför som en framgångsfaktor att du har tidigare erfarenhet av att leda team och utveckla personal.

Som stöd i ditt arbete erbjuds du ett starkt varumärke, ett nätverk av andra Franchisetagare och Regionsansvarig som löpande stöttar och coachar din verksamhet. Därtill finns ett huvudkontor som stöttar med marknadsaktiviteter och rekrytering.

För att lyckas i rollen som Franchisetagare tror vi även att du har erfarenhet av att leda, driva och/eller etablera verksamheter. Vi ser det som viktigt att du har erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden på ett eller annat sätt och har du dessutom mäklat lokalt på orten så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och leverera.

LÅTER DET HÄR INTRESSANT?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt så återkommer vi och berättar mer. Har du frågor om rollen? Vänligen kontakta Sara Scardia via telefon till +46 76-066 11 64.

Självklart hanterar vi din ansökan konfidentiellt.

Lugar de trabajo

Talent Job Seeker
Madrid
España



Job ID: 8531277 / Ref: c4e6e495c0d070d4fcd8ead1c9979851

Aplicación rápida

Si el puesto le atrae, no lo dude y envíe su solicitud inmediatamente: puede que sea el trabajo de ensueño que está buscando.

Talent Job Seeker

Empleados
51-200
Industria
Servicios de personal