Product Engineer/ Polinyà

Des de Global Consulting, Consultoria de Selecció de llocs mitjans i directius/ves, busquem un/a Product Engineer amb almenys 3 anys d'experiència per a una empresa a la zona del Vallès. 

Funcions:

Disseny i DesenvolupamentRecerca i AnàlisiOptimització de ProcessosGestió de ProjectesCompliment Normatiu

En aquest rol realitzaràs:

Crear i dissenyar nous productes d'escuma basats en les necessitats del client i les especificacions del mercat.

Utilitzar programari de disseny assistit per ordinador (AutoCAD) ( fusion 360) per modelar productes i provar diferents configuracions.Provar i avaluar prototips per assegurar que compleixen amb els estàndards de qualitat i les expectatives del client.Realitzar estudis de materials per seleccionar les escumes adequades per a cada aplicació específica.Investigar noves tecnologies i materials que puguin millorar el rendiment i la durabilitat dels productes d'escuma.Millorar els processos de fabricació per augmentar l'eficiència i reduir costos.Implementar i supervisar sistemes de control de qualitat per garantir la consistència i qualitat dels productes.Col·laborar amb els equips de producció per resoldre problemes tècnics i millorar el rendiment de les línies de producció.Planificar i gestionar projectes de desenvolupament de productes des de la conceptualització fins a la producció en massa.Coordinar amb altres departaments com màrqueting, vendes i logística per assegurar que els productes compleixen amb els requisits comercials i es lliuren a temps.Assegurar-se que tots els productes i processos compleixen amb les normatives i estàndards de seguretat i medi ambient.Mantenir-se actualitzat amb els canvis en les regulacions i adaptar els processos de producció segons sigui necessari.

Per aquesta posiciò  es requereix:

  • Coneixements Tècnics: Valorable coneixements en química de polímers, enginyeria de materials i processos de fabricació.
  • Habilitats de Disseny: Experiència amb programari de disseny i modelatge 3D, com AutoCAD, SolidWorks, Fusion 360, o similars.
  • Habilitat per realitzar proves i anàlisis de materials, així com interpretar dades per prendre decisions informades.
  • Capacitat per planificar, coordinar i gestionar projectes complexos de manera efectiva.
  • Habilitats per treballar en equip i comunicar-se eficaçment amb diferents departaments i nivells jeràrquics.

Estudis

  • Títol universitari en Enginyeria Industrial, Química, Materials, Mecànica o una disciplina relacionada.

Experiència:

  • Es valora experiència prèvia en disseny i fabricació de productes d'escuma, procés de tall làser, aigua, serra, així com experiència en la indústria manufacturera (3 anys)

Contractació:

  • Indefinida amb període de prova (a definir).

Jornada i horari:

  • Dilluns a dijous: de 8h a 13:30h i de 14:30h a 17:30h.
  • Divendres: intensiu de 7h a 15h.
  • Mes de juliol: horari intensiu fins a les 16h.

Si estàs interessat/ada i compleixes els requisits, envia el teu currículum i carta de presentació


T´esperem!

.Som una empresa compromesa amb la igualtat i no discriminem per gènere, raça, ètnia, orientació sexual, diversitat funcional, edat o altres aspectes protegits per la legislació. Aquest procés de selecció es basa en criteris objectius de professionalitat, mèrits i capacitat.

Lugar de trabajo

Talent Job Seeker
Madrid
España



Job ID: 8531257 / Ref: c6f25610c921dc5d11502ca20b7d3dcd

Aplicación rápida

Si el puesto le atrae, no lo dude y envíe su solicitud inmediatamente: puede que sea el trabajo de ensueño que está buscando.

Talent Job Seeker

Empleados
51-200
Industria
Servicios de personal