Rekryterande konsultchef

Minnovation är ett HR-serviceföretag som tillsätter resurser inom en rad olika industrier i Sverige.

Vi hjälper företag med personalförsörjning inom flera olika områden och har mycket god erfarenhet av att rekrytera, bemanna eller omlokalisera personal.

Vi har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt och blivit utnämnda till Supergasell 2022 och Gasell 2023. Nu vill förstärka vår organisation ytterligare med dig som vill vara med på vår fortsatta resa.

Rekryterande Konsultchef till vårt team i Stockholm

Dina arbetsuppgifter:
Som rekryterande konsultchef får du ett helhetsansvar för att (i viss mån) sälja in och leverera rekryterings- och bemanningstjänster. Du genomför fördjupade företags- och kravprofilsanalyser och förväntas bidra konsultativt med frågor rörande organisation, kompetens och ledarskap. Genom intervju, personbedömning och referenser hjälper du våra kunder att hitta den bästa kandidaten.

Du kommer även att att tillsätta interimsuppdrag samt vara ansvarig för de konsulter som är uthyrda till uppdragen, med täta uppföljningar med kund och konsult.


Din profil:
Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Du har vana av tjänsteförsäljning och att prata med beslutsfattare i olika typer av organisationer.

Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla affärsrelationer. Du har starkt resultatfokus och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker.

Du kan ledigt röra dig på ledningsnivåer inom företag och organisationer och är en nyfiken person som gärna ställer den där extra frågan för att säkerställa god leverans. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete. Vidare är du strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.

Vad erbjuder vi?

Minnovation är ett bolag med stark tillväxt och har fått utmärkelsen DI Supergasell 2022 och DI Gasell 2023. Här arbetar du i en dynamisk miljö med stor frihet att forma din roll samt utvecklas vidare i takt med att bolaget växer.

Till din hjälp har du support av chef och kollegor i teamet. Vi jobbar i en internationell miljö med många spännande företag, så det är viktigt att du trivs i den typen av sammanhang.

Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Minnovation är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och följer kollektivavtalet för branschen. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och en god ”work-life-balance”-inställning.

Välkommen med din ansökan!

Lugar de trabajo

Talent Job Seeker
Stockholm
Suecia

Radio local

  • Sollentuna
  • Södermalm
  • Huddinge
  • Haninge
  • Kungsholmen
  • Solna
  • Bromma
  • Vasastan
  • Täby
  • Lidingö



Job ID: 8526827 / Ref: f182339995c10f5929a1f68187c1f052

Aplicación rápida

Si el puesto le atrae, no lo dude y envíe su solicitud inmediatamente: puede que sea el trabajo de ensueño que está buscando.

Talent Job Seeker

Empleados
51-200
Industria
Servicios de personal