Talent Acquisition Consultant

Vad kul att du hittat hit! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade personer som vill arbeta helhjärtat med de bästa rekryteringslösningarna, framförallt inom techbranschen.

Om rollen

Vi söker en Talent Acquisition Consultant som vill arbeta operativt och med rekrytering hos olika kunder, främst inom techsektorn. I denna roll kommer du att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen, antingen som en del av ett befintligt TA-team, tillsammans med kollegor från Grooo eller som ensam specialist ute på uppdrag.

Du kommer att arbeta integrerat, nära kund i respektive uppdrag, för att på bästa sätt förstå organisationens behov. Din roll blir att leda processen och anpassa strategier efter kundens specifika utmaningar.

Som Talent Acquisition Consultant kan du komma att arbeta med allt från sourcing till strategisk utveckling av verktyg, processer och ramverk för att förbättra rekryteringen. Rollen erbjuder möjligheten att bredda din kompetens genom att lösa olika komplexa rekryteringsbehov. Våra kunder finns främst inom techindustrin och vi är specialiserade på att rekrytera till olika tekniska roller, även om vi har en bredd och kompetens inom andra branscher och roller också.

Vi söker dig som:

- Har arbetat några år med rekrytering, med fördel tech-rekrytering.

- Besitter en konsultmässighet som vi definierat som skicklig på problemlösning, resultatorienterad och har en stark förmåga att bygga relationer.

- Har stor erfarenhet av att sätta upp och genomföra effektiva rekryteringsprocesser, samt att hitta de mest lämpade kandidaterna genom olika sökkanaler.

- Är van vid att använda evidensbaserade metoder för rekrytering.

- Förstår svenska obehindrat, men behöver inte tala flytande svenska. Professionell engelska i tal och skrift är ett krav (Grooos koncernspråk är svenska, men många av våra kunders koncernspråk är engelska).

- Det är meriterande om du använder generativ AI i ditt arbete.

Om oss

Att vara medarbetare på Grooo innebär en möjlighet att tillhöra ett mindre bolag med en stark gemenskap där du får stort utrymme att påverka vägen framåt. Samtidigt du får vara med och bygga upp världens främsta bolag inom tech. Du kommer tillhöra en dynamisk, engagerad och kundorienterad miljö.

På Grooo tar vi hand om varandra. Vi är hjälpsamma, transparenta och hittar gärna på saker tillsammans. Vi värdesätter både personlig utveckling och kollektivt lärande. Därför erbjuder vi workshops, årliga konferenser, interna presentationer, kunskapsutbyte och mycket annat för att ge alla förutsättningarna att höja kompetensen inom företaget. Men låt oss prata mer om det över en kaffe när tillfälle ges!

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Skicka in din ansökan idag så hör vi av oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Är den här rollen perfekt för någon du känner? Tipsa gärna vidare. Hoppas vi hörs!

Från och med 5 juli till mitten av augusti pausar vi vår internrekrytering, vilket innebär att vi inte kommer att behandla ansökningar eller genomföra intervjuer under denna period.


Vår rekryteringsprocess

När du skickat din ansökan till oss kan du förvänta dig följande:

1. Vi läser igenom din ansökan manuellt och ger därefter ett snabbt svar om det är relevant eller inte att gå vidare i processen.

2. Screeningfrågor och Alva Labs personlighets- och logiktest skickas ut.

3. Vi ses på en beteendebaserad intervju som utvärderar dina personliga egenskaper

4. Ett case skickas ut, och när du gjort detta bokar du in dig på en intervju för att presentera det case som utvärderar din rekryteringskunskap.

5. Fredagsfrukost med teamet, där du får möjlighet att säga hej till dina framtida kollegor.


Hoppas vi hörs! 

Lugar de trabajo

Talent Job Seeker
Stockholm
Suecia

Radio local

  • Sollentuna
  • Södermalm
  • Huddinge
  • Haninge
  • Kungsholmen
  • Solna
  • Bromma
  • Vasastan
  • Täby
  • Lidingö



Job ID: 8525668 / Ref: 961c5d0cb1aeb74364c814beeae3630c

Aplicación rápida

Si el puesto le atrae, no lo dude y envíe su solicitud inmediatamente: puede que sea el trabajo de ensueño que está buscando.

Talent Job Seeker

Empleados
51-200
Industria
Servicios de personal