Digital Marketing Intern

Vill du arbeta med sociala medier och vill kickstarta din karriär inom digital marknadsföring?📣🤳Flexibel heltidspraktik på distans som låter dig anpassa ditt arbete efter dina studier eller andra åtaganden.

Vi söker en kreativ och motiverad Digital Marketing Intern för perioden september-december. Denna praktik passar perfekt för dig som brinner för innehållsskapande, sociala medier och digital marknadsföring, med ett starkt intresse för BPO- och rekryteringsbranschen. Du kommer att spela en nyckelroll i att öka vår synlighet genom engagerande innehåll och strategiskt socialt engagemang, särskilt på LinkedIn.

Om oss

Vi är en ledande rekryteringsbyrå som kopplar samman flerspråkig talang med topp-BPOi EU. Vårt mål är att hjälpa individer att hitta givande karriärer utomlands samtidigt som vi stödjer våra klienter i att bygga starka, mångfaldiga team. Nu lanserar vi ett spännande praktikprogram för att stärka vår närvaro online, särskilt på LinkedIn, och öka engagemanget hos både kandidater och klienter.

Arbetsuppgifter:

Som Digital Marketing Intern kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att växa företagets närvaro på sociala kanaler. Du kommer att vara ansvarig för att skapa och publicera engagerande innehåll i form av text, foto och video.  Ditt mål är att öka intresset och medvetenheten kring våra tjänster samt att locka potentiella kandidater och företagspartners.

Innehållsskapande: Skriva och publicera blogginlägg om ämnen som "Hur man ansöker om jobb utomlands" och "Tips för att bo i Portugal". Skapa engagerande jobbannonser för våra klienter.

Sociala Medier: Skapa och hantera innehåll för vår LinkedIn-sida för att öka engagemang och synlighet. Hjälp även till med innehåll för Instagram.

SEO-Optimering: Genomför sökords analyser och tillämpa SEO-principer för att förbättra synligheten för våra inlägg och jobbannonser.

Marknadsundersökning: Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna inom sociala medier, digital marknadsföring och rekryteringsindustrin. Ge insikter för att förbättra vår strategi.

Analys Rapportering: Övervaka och rapportera om resultatet av våra innehålls- och sociala mediekampanjer.

Vad du får ut av denna praktik:

Praktisk erfarenhet av innehållsskapande, sociala medier och SEO.

Inblick i BPO-rekryteringsbranschen och nära samarbete med branschexperter.

Möjlighet att bygga din portfölj med publicerat arbete och lyckade kampanjer.

Goda referenser inom branschen.

Vi söker dig som:

Pågående eller nyligen avslutad utbildning inom marknadsföring, kommunikation, journalistik eller liknande.

Starka skrivfärdigheter och förmåga att skapa engagerande innehåll.

Bekantskap med LinkedIn, Instagram och grundläggande SEO-principer.

Kreativ med passion för berättande och digitala medier.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av innehållsskapande, sociala medier eller SEO.

Intresse för eller erfarenhet av rekryterings- eller BPO-branschen.

Ansökan: Om du är intresserad av möjligheten att utveckla utveckla dina färdigheter i en dynamisk miljö och göra en konkret påverkan på företagets tillväxt, vill vi gärna höra från dig! Skicka ditt CV, ett kort personligt brev och gärna exempel på tidigare erfarenheter.

*Obs: Denna roll är obetald och där antalet timmar arbetade i veckan bestäms mellan båda parter. 

Lugar de trabajo

Talent Job Seeker
Stockholm
Suecia

Radio local

  • Sollentuna
  • Södermalm
  • Huddinge
  • Haninge
  • Kungsholmen
  • Solna
  • Bromma
  • Vasastan
  • Täby
  • Lidingö



Job ID: 8517781 / Ref: 26d9a91c58e370e77f6dd6d9eb7ce235

Aplicación rápida

Si el puesto le atrae, no lo dude y envíe su solicitud inmediatamente: puede que sea el trabajo de ensueño que está buscando.

Talent Job Seeker

Empleados
51-200
Industria
Servicios de personal
Contacte con